Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از قم، حجت‌الاسلام والمسلمین ناصر رفیعی امروز در نشست استانی اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت که به همت دانشگاه علوم پزشکی قم در سالن همایش‌های پردیس این دانشگاه برگزار شد، با تاکید بر اینکه دستگاه‌ها باید به صورت جدی به مسئله جمعیت ورود کنند، اظهار کرد: سال 84 در بلغارستان موضوع جمعیت مطرح بود و سال 95 نیز در آلمان مشاهده کردم که جمعیت به یک اولویت تبدیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: سال 1355 نزدیک به پنج درصد جمعیت ما پیر بود که این آمار اکنون به 20 درصد نزدیک شده و قرار است در آینده نزدیک به 30 درصد برسد و این جمعیت پیر برای کشور مشکل‌ساز می‌شود.

استاد حوزه و دانشگاه از طلاق به‌عنوان یک چالش جدی کشور یاد کرد و گفت: طلاق در برخی از نقاط به 25 و 30 درصد می‌رسد و این آمار در ثروتمندان کمتر از فقرا نیست و ما نمی‌توانیم این مشکل را فقط به مسائل اقتصادی گره بزنیم

وی خاطرنشان کرد: زمانی که رابطه میان دختر و پسر را عادی‌انگاری کرده و نسبت به این موضوع بی‌توجه شدیم دیگر افراد به ازدواج رغبت نخواهند داشت و به دنبال آن چالش‌های فرزندآوری و جمعیت مطرح خواهد شد.

رفیعی با بیان اینکه تعداد فرزندان نیروگاه قم به‌عنوان منطقه کم برخوردار نسبت به منطقه سالاریه بیشتر است، عنوان کرد: اینکه گفته می‌شود مشکلات اقتصادی مانع فرزندآوری است حرف درستی نیست هر چند مشکلات اقتصادی بی‌تاثیر نیست اما نباید برای فرزندآوری معطل اقتصاد ماند.

وی با اشاره به اینکه حوادث مانع افزایش جمعیت می‌شود، عنوان کرد: آمار سقط جنین وحشتناک است درحالی‌که این موضوع یک حریم و شرایط خاصی دارد.

رفیعی از اشتغال بانوان به‌عنوان یکی از بهانه‌های مانع فرزندآوری یاد کرد و گفت: اشتغال با فرزندآوری در تضاد نیست هر چند کارفرمایان نیز باید شرایط بانوان را در این زمینه درنظر بگیرند؛ در برخی از شهرها آمار فرزندآوری در حال نزدیک شدن به صفر است و این موضوع می‌تواند کشور را با مشکل روبرو کند.

کارشناس مسائل دینی با بیان اینکه برای صیانت از جمعیت راهکارهای مشخصی وجود دارد، گفت: بخش قابل توجهی از مردم ایران مذهبی هستند و پشتوانه مذهبی در حوزه فرزندآوری می‌تواند تاثیر قابل توجهی در رفع مشکل داشته باشد.

وی با اشاره به اینکه کسی که از ازدواج بخاطر فقر هراس داشته باشد به خداوند متعال بدبین است، عنوان کرد: تقویت باورهای دینی و آشنایی مردم با مفاهیم موضوع بسیار مهمی است که کمتر به آن پرداخته شده است.

رفیعی خاطرنشان کرد: مشوق درنظر گرفتن برای فرزندآوری موضوع بسیار مهمی است و ما می‌توانیم همانند برخی از کشورها به مادران باردار خانه‌دار به مدت یک یا دو سال حقوق دهیم تا موجب افزایش انگیزه آن‌ها شویم.

عضو هیأت علمی جامعه‌المصطفی با تاکید بر اینکه در حوزه فرهنگ‌سازی موضوع فرزندآوری باید ترویج شود، گفت: برخی از سریال‌ها و فیلم‌ها ساخته شده که متاسفانه نتوانستیم در آن‌ها نکات مثبتی از فرزندآوری را ارائه دهیم.

وی گسترش کارهای تبلیغاتی در حوزه فرزندآوری را مورد تاکید قرار داد و افزود: یکی از مهم‌ترین مؤلفه‌های قدرت جمعیت است و اگر ما در این حوزه کار نکنیم با مشکلات جدی روبرو خواهیم بود.

رفیعی خاطرنشان کرد: صیانت از جمعیت با همایش محقق نمی‌شود بلکه باید به میدان عمل وارد شده و کارهای اجرایی را دنبال کنیم که در این زمینه وزارت بهداشت و کادر سلامت کشور نقش مهمی را بر عهده دارند.

منبع: فارس

کلیدواژه: خبرگزاری فارس خبر فارس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۴۲۳۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجلیل از مادر ۲۷‌ ساله اناری با پنج فرزند

ایسنا/کرمان در هفته سلامت و همزمان با روزشمار «خانواده سالم و جوانی جمعیت»، رئیس مرکز بهداشت انار به همراه معاون فرمانداری و جمعی دیگر از کارکنان بهداشتی شهرستان انار در دیداری صمیمانه با خانواده پنج‌نفره اناری دیدار و گفت‌وگو کردند.

رئیس مرکز بهداشت شهرستان انار صبح امروز هفتم اردیبهشت‌ماه در این دیدار اظهار کرد: ما نسبت به آینده کشور مسئول هستیم و باید به سمت فرزندآوری و گسترش این فرهنگ گام برداریم تا پویایی و شادابی کشور را در آینده شاهد باشیم.

دکتر سحر حسنی با تأکید بر نیاز کشور به جوانی، تصریح کرد: جمعیت به‌عنوان یکی از مؤلفه‌های مهم در هر کشور نقش مؤثری در آینده کشور دارد. جمعیت ما در مسیر کاهش جمعیت جوان در حال حرکت است لذا ضرورت دارد آگاهی‌بخشی نقش جمعیت جوان بیش‌ از پیش به جامعه گوشزد شود.

رئیس مرکز بهداشت انار با بیان این‌که فرزندآوری در نهایت به افزایش جمعیت جوان و در بالاترین نگاه به عدم وابستگی کشور منتهی خواهد شد، خاطرنشان کرد: باید کشور به دست جوانان این مرز و بوم اداره شود و این اتفاق در صورتی‌ که نگاه خود را به‌ سوی ازدیاد جمعیت جوان و فرزندآوری تغییر ندهیم، به‌ هیچ‌وجه محقق نخواهد شد.

به گزارش ایسنا، در پایان این دیدار از این مادر جوان تقدیر شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مردمی کردن اقتصاد چگونه محقق می‌شود؟
  • سپاه پاسداران جان می‌دهد تا عزت ایران و ایرانی باقی بماند
  • نماد فرهنگی فرزندآوری و جوانی جمعیت هرمزگان کلنگ‌زنی شد
  • کلنگ‌زنی پارک دادا و کاکا در بندرعباس
  • تجلیل از مادر ۲۷‌ ساله اناری با پنج فرزند
  • پیری جمعیت نشاط اقتصادی و اجتماعی را کاهش می‌دهد
  • نقش موثر آموزش و پرورش در فرهنگ سازی برای جوانی جمعیت 
  • «رزاق» بودن خداوند را در فرزندآوری فراموش نکنیم
  • تغییر باورهای ۳۰ سال گذشته درباره فرزندآوری، به عهده آموزش و پرورش است
  • رفع موانع ازدواج و فرزندآوری مقدمه جوان سازی و ازدیاد جمعیت