Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از قم، حجت الاسلام و المسلمین ناصر رفیعی طی سخنانی در ادامه سلسله مباحث تفسیر سوره عنکبوت در هشتمین روز از ماه رمضان در حرم بانوی کرامت گفت: در آیه ۴۸ سوره عنکبوت خداوند به نبی خدا می‌فرمایند قبل از آنکه به پیامبری مبعوث شوی قدرت خواندن نداشتی و نوشتن هم نمی دانستی، اگر تو خواندن و نوشتن می دانستی ممکن بود انسان های گمراه و شبهه افکن در قرآن شک کنند و بگویند این قرآن کلام خدا نیست و کلام محمد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: دو نکته مهم در آیه ۴۸ وجود دارد مبنی بر اینکه رسول خدا ۴۰ سال در مکه مشغول کار بودند که شغل ایشان چوپانی و بازرگانی بود و حضرت به صداقت، شجاعت، امانت داری و تقید به ارزش‌های اخلاقی و موحد بودن مشهور بودند اما نوشتن و خواندن را به سبب حکمت و مصلحت الهی فرا نگرفته بودند.

استاد حوزه علمیه خاطر نشان کرد: نبی خدا در حقیقیت درس ناخوانده بودند و این مسئله با بی‌سوادی فرق می‌کند و در حقیقیت معلم نبی خدا، خداوند بود و رسول خدا علومی را آموخته بود که دیگران نیاموخته بودند.

رفیعی تاکید کرد: نبی خدا هیچ کلاس و مکتبی نرفته بودند اما درحقیقت حضرت شهر علم و علوم الهی را فرا گرفته بودند.

سخنران حرم بانوی کرامت یادآور شد: قرآن کریم در تمام دنیا همین یک نسخه واحد است و مطالبی در این قرآن کریم وجود دارد که اصلا امکان اینکه از طرف نبی خدا باشد وجود ندارد؛ قرآن کریم دارای مطالب و علومی است که در زمان بعثت رسول خدا احدی از انسان‌ها از این علوم مثل جنین شناسی، وضعیت ستارگان و چرخش زمین به دور خورشید و غیره خبر نداشت.

عضو هیئت علمی جامعه المصطفی اظهار داشت: در سال‌های اخیر با علم جنین‌شناسی و سونوگرافی مراحل تشکیل نوزاد شناسایی شده است در حالی که 14 قرن پیش قرآن کریم موضوع جنین را مطرح کرده و این کتاب الهی همیشه از کشفیات علمی بشر جلوتر است.

رفیعی در ادامه گفت: نکته دوم این است که قرآن کریم کلام چه کسی است؟ سه قول وجود دارد که قول اول که اجماع تمام مسلمین است این است که قرآن تماما کلام خداست و پیامبر واسطه نقل است. قول دوم این است که خدا مفاهیم را به نبی خدا منتقل کرده است و رسول خدا بر زبان جاری ساخته و قول سوم این است که قرآن سخن جبرئیل است اما قول صحیح قول نخست است.

وی اظهار داشت: طبق آیات صریح قرآن کریم خداوند فرموده است که این قرآن کلام ما است و حتی نبی خدا در موارد متعددی خطاب به مخاطبان و مراجعان فرموده است من قدرت تغییر در جملات و کلمات قرآن کریم را ندارم.

رفیعی خاطر نشان کرد: بیشتر مسلمانان در صدر اسلام حافظ قرآن بودند و امکان کتابت زیاد قرآن به سبب نبود کاغذ و امکانات وجود نداشت و بعد از رحلت نبی خدا فقط ۶ نسخه از قرآن کریم تهیه و تنظیم شده بود.

وی افزود: کسانی که به دنبال بهانه باشند هر زمان به قرآن کریم خدشه وارد می کنند و هر دفعه به گونه ای سعی می کنند قرآن را تحریف شده نشان دهند اما این قرآن هیچ تغییری در طول این سال‌ها نداشته است.

رفیعی در پایان گفت: حیف است انسان سواد داشته باشد اما در عمر خود یکبار ترجمه و مفاهیم قرآن را مطالعه نکند و طبق روایت قرآنی که در منزل باشد اما مطالعه نشود غریب است.

انتهای پیام/78023

منبع: فارس

کلیدواژه: ناصر رفیعی استاد حوزه قرآن کریم ویژگی های قرآن پیامبر اسلام آیه 48 سوره عنکبوت تفسیر سوره عنکبوت قرآن کریم رسول خدا نبی خدا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۵۶۳۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نحوه دریافت کارت ورود به جلسه آزمون اعطای مدرک به حافظان قرآن

به گزارش خبرگزاری مهر، کارت ورود به جلسه آزمون مرحله اول نوزدهمین دوره ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم منتشر شد.

حافظان قرآن کریم که در این دوره از آزمون‌ها شرکت کرده اند می‌توانند کارت ورود به آزمون مرحله اول خود را با وارد کردن کد ملی داوطلب از اینجا دریافت کنند.

آزمون مرحله اول نوزدهمین دوره ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم روز جمعه ۱۴ اردیبهشت ماه به صورت همزمان در ۳۱ استان کشور برگزار می‌شود.

یادآور می‌شود طرح ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم، مصوبه شماره ۵۷۳ شورای عالی انقلاب فرهنگی بوده و بر همین اساس، قبول‌شدگان و دارندگان مدارک تخصصی حفظ می‌توانند از مزایایی همچون اعطای مدرک همتراز کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری، مزایای درجات هنری، امتیازات اداری، استخدامی و اعطای کمک‌هزینه تحصیلی برخوردار شوند؛ لذا به کسانی که در رشته‌های این دوره حائز امتیاز لازم شده و قبول شوند در پنج درجه، مدرک تخصصی با امضای وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس سازمان تبلیغات اسلامی صادر و اعطا خواهد شد.

کد خبر 6090077 سمانه نوری زاده قصری

دیگر خبرها

  • نحوه دریافت کارت ورود به جلسه آزمون اعطای مدرک به حافظان قرآن
  • موزه پبده از بی نظیرترین موزه‌های کتب و نسخ خطی قرآن کریم
  • مشارکت ۳۲۵ نفر در مسابقات قرآنی شرکت گاز خراسان جنوبی
  • اهانت مجدد به قرآن کریم در استکهلم
  • دو ایرانی در مسابقات قرآن مالزی
  • لزوم پرهیز از مجادله‌های بیهوده در سطح جامعه
  • گسترش جلسات سنتی قرآن کریم در حرم مطهر رضوی
  • قاری و حافظ قرآن اعزامی به مسابقات مالزی تعیین شدند
  • کمک ۳ میلیاردی شورای شهر قزوین برای بازسازی مهد قرآن کریم
  • مقرأة الحرمین؛ طرح آموزش قرآن به ۶ زبان زنده دنیا