Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان ها- استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه اخلاص از جمله برکات اعتقاد به علم خداوند متعال است گفت: تواضع، فروتنی و اخلاص سبب ماندگاری انسان می شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، حجت‌الاسلام والمسلمین ناصر رفیعی ظهر امروز در سلسله مباحث سخنرانی ماه مبارک رمضان در حرم حضرت معصومه(س) اظهار داشت: توجه به علم خدا سبب می شود گناه نکنیم و مصیبت برای ما آسان شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تواضع، فروتنی و اخلاص سبب ماندگاری انسان می شود، آیت الله علوی گرگانی مرجع تقلید فقید شیعیان دارای این گونه خصوصیات بود که باید قابل توجه و الگوی جامعه باشد.

عضو هیئت علمی جامعه المصطفی بیان کرد: رانندگان به علت وجود دوربین‌های ترافیکی تخلف نمی‌کنند، اگر ما اعتقاد داشته باشیم که خداوند متعال عالم نسبت به پیدا و نهان و آگاه از زمین و آسمان است در زندگی خود دچار تحول و تغییر خواهیم شد.

استاد حوزه علمیه قم: جوانان باید در زمینهٔ فراگیری علوم اهتمام داشته باشنداستاد حوزه و دانشگاه: وهابیون ‌سخنان لغو و بیهوده بیان می‌کنند

استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه یکی از آثار اعتقاد به علم خداوند متعال نسبت به اعمال انسان این است که انسان دیگر گناه نمی‌کند گفت: اگر ما بدانیم که هیچ جایی از نگاه خداوند پنهان نیستیم و به این موضوع ایمان داشته باشیم گناه نخواهیم کرد.

رفیعی بیان کرد: نماز از ارزش و اهمیت بسیار زیادی برخوردار است و کسی که نمازش درست نباشد و اهتمام لازم در این زمینه نداشته باشد دینش با مشکل روبه رو است.

وی عنوان کرد: حس در معرض خدا بودن حس بسیار قشنگی است و با خدا حرف زدن و تمرین نظم از جمله آثار نماز است و اگر بدانیم خدا ما را می بیند نماز را اول وقت می خوانیم، افرادی که ایمان به باطل دارند و خدا را قبول ندارند براساس آیات الهی در خسران قرار دارند.

عضو هیئت علمی جامعه المصطفی ادامه داد: همه مصائب امام حسین(ع) سنگین است ولی وداع اباعبدالله(ع) از همه سنگین تر است و هنگامی که با اصحاب وداع کرد وارد میدان شد، حضرت سید الشهدا(ع) بسیار شجاع بود و هیچ کسی جرات حمله به امام را نداشت و در نهایت محاصره شد.

استاد حوزه و دانشگاه خاطرنشان کرد: اخلاص یکی دیگر از برکات اعتقاد به علم خداوند متعال است، حضرت زهرا سلام‌الله علیها در سه شبی که نان افطار خود را به یتیم، مسکین و اسیر داد به دنبال این نبود که کسی کار ایشان را ببیند و به خاطر اخلاص ایشان بود که آیه «وَیُطۡعِمُونَ ٱلطَّعَامَ عَلَىٰ حُبِّهِۦ مِسۡكِینٗا وَیَتِیمٗا وَأَسِیرًا» نازل شد.

انتهای پیام/52/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: حوزه و دانشگاه خداوند متعال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۹۱۲۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آینده شغلی طلبه تداوم کار انبیاء است

به گزارش حوزه استان های خبرگزاری تقریب، حجت الاسلام والمسلمین نادر حقیقی، در جمع طلاب مدرسه علمیه حاجی آباد با اشاره به روایت از حضرت امیرالمومنین (ع) گفت: فرصت همان طوری که ابر می‌گذرد، به سرعت می‌گذرد؛ پس از فرصت‌های نیکو بهره ببرید. همانند این فرصت در روایت مذکور «فرصت سربازی امام زمان(عج) و فرصت جوانی است» که ما باید قدر آن را بدانیم و ارزش آن را بفهمیم.
 
حجت الاسلام والمسلمین حقیقی با اشاره از هدف اولیه ورود طلبه به حوزه علمیه، این هدف را شناخت خداوند متعال، خودسازی و خدمت به خلق عنوان کرد.
 
وی با بیان اینکه طلبگی، شغل نیست و ما از به کاربردن این تعبیر، پرهیز و احتراز داریم، اضافه کرد: شغل در عرف انصراف به منبع و محل درآمد دارد، طلبگی مسیری برای پول در آوردن نیست، بلکه نقش ویژه‌ای است که روزی پیامبران به آن اهتمام داشتند. از طرف دیگر طلبگی کاری فوق‌العاده جدی است و باید برای آن سرمایه خاص وضع شود در حالی که شغل، زمینه‌ای برای مشغولیت و صرف وقت است.
 
مدیر حوزه علمیه هرمزگان تأکید کرد: پس آینده شغلی طلبه، تداوم کاری است که انبیاء انجام می‌دادند.

انتهای پیام/
 

دیگر خبرها

  • مشکلات فرهنگی با ارائه آمار و ارقام رفع نمی‌شود
  • لرستان| آمریکایی‌ها به آنچه بیان می‌کنند اعتقاد ندارند
  • افزایش اشتغالزایی و رونق تولید از آثار و برکات وقف محسوب می‌شود
  • تربیت طلبه، یک کار انبیایی از ناحیه خداوند است
  • سفر به سومین دیار حرم اهل بیت (ع) در ایران -  بخش نخست
  • کفاشیان: زور فوتبال به صدا و سیما نمی‌رسد!
  • اعتراض سریع آلومینیوم: قبل از گل پرسپولیس خطا شد
  • آینده شغلی طلبه تداوم کار انبیاء است
  • مسؤولان پیگیر رفع بیکاری و مشکلات معیشتی مردم باشند
  • حیات طیبه در خودنمایی نسیت، بلکه در اخلاص و پاکی است